Målning

Målningsarbeten är en av vårt företags specialiteter

Målningsarbeten är en viktig etapp vid renovering och finputsning av byggnader. Dessa arbeten är nödvändiga både för nybyggen och vid totalrenovering och kosmetisk renovering. Målning av väggar, golv och tak har sin teknologi och kräver stor sakkunskap, särskilt i dag då det ställs högre krav på målningsarbeten. Man skiljer på utvändig och invändig målning. Utvändig innebär finputsning av fasader. Det finns en rad slag av finputsning, och vid många av dem görs fasadisolering. Utvändig målning kräver mycket tid och krafter, och ni kan vända er med alla frågor till vårt byggföretag som erbjuder sådana målning i Stockholm. Invändig målning är en komplicerad process som det är bäst att endast anförtro specialister. Våra målare har stor erfarenhet när det gäller finputsning, de tillämpar alla teknologier och garanterar hög kvalitet på utförda tjänster. Vi utför såväl stora som små måleriuppdrag i nyproduktion eller renovering.

Bland våra tjänster ingår:

  • Beredning av material för finisharbeten 
  • Förberedande målningsarbeten, målning av väggar
  • Ytdekorationer
  • Tapetsering

Våra målare i Stockholm har omfattande kunskaper i sitt yrke och gör allt för att göra ett arbete av hög kvalitet. Hos oss kan ni beställa målning i Stockholm till överkomliga priser. Och vi är redo att åta oss arbete av obegränsad omfattning!

De professionella målarna hos A&A Construction Bygg kan utföra målning i Stockholm på högsta nivå. Vänd er till oss med frågor som intresserar er: info@constructionbygg.se 

A&A Construction Bygg AB
Org.nr: 559150-2900
e-mail. info@constructionbygg.se
tel. +46 76-899 18 18
Bollmora Gårdsväg 5B,
135 39 Tyresö,
Stockholm län

© Copyright 2018 - A&A Construction Bygg AB